Skip to main content

5 redenen om te investeren in vastgoed

Ontdek waarom je nu moet investeren
in Bcity!

1/5

Uniek project

Bcity is een buitengewoon project aan de Belgische Kust. De unieke locatie, gecombineerd met de ruime appartementen, het rooftop zwembad en de hoogwaardige afwerking, maken dit project tot een ware uitblinker!

2/5

Eigen gebruik en verhuur

Bcity is het ideale project voor een tweede verblijf waar je zorgeloos van kunt genieten en tegelijkertijd extra inkomsten kunt genereren. Alysee biedt een samenwerking met een professionele verhuurpartner aan om jouw appartement te verhuren wanneer je er niet bent. Dankzij de aanzienlijke vraag naar kwalitatieve verhuurappartementen op deze locatie, biedt het ook een uitstekend investeringspotentieel.

3/5

Grote vraag naar verhuurappartementen

4/5

Inflatiebestendig

Vastgoed is een investering die bestand is tegen inflatie, omdat het doorgaans in waarde stijgt met de inflatie. Tijdens inflatieperiodes hebben huurprijzen en vastgoedwaarden de neiging om te stijgen, waardoor vastgoed een stabiele investering is die zelfs in waarde kan groeien. Het biedt een effectieve manier om op lange termijn de impact van inflatie te verminderen en een solide rendement op investeringen te behalen.

5/5

Unieke locatie

Het project is gelegen op een bevoorrechte locatie in de badplaats Blankenberge. Alle troeven van de stad bevinden zich op loopafstand, waaronder de jachthaven, het strand, de winkelstraten en het stadscentrum.

Meer info?

Meer info?

Download de gratis brochure

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Alysee Leisure Properties