Skip to main content

1-slaapkamer appartementen

Prijzen variërend van € 279.250 tot € 339.125

Bemeubelde en direct instapklare appartementen

Wil je snel genieten van jouw tweede verblijf? Of ben je op zoek naar direct extra inkomen? Dan zijn de appartementen van Bcity ideaal voor jou. Het project biedt de mogelijkheid om volledig bemeubelde en direct instapklare appartementen aan te schaffen, zodat je direct kunt genieten van jouw investering.

Uniek wonen aan zee

Jouw 1-slaapkamer appartement biedt een ruime en lichte woonkamer met een aangrenzend terras. Bovendien beschik je over een goed uitgeruste keuken, een ruime slaapkamer, een moderne badkamer en een eigen rooftop zwembad op het dak! Architect Marc Corbiau staat garant voor warme gezelligheid met oog voor luxe, duurzaamheid en wooncomfort.

Aanvullend inkomen via seizoensverhuur

Onze 1-slaapkamer appartementen lenen zich uitstekend voor seizoensverhuur. De volledige bezetting van vergelijkbare eenheden binnen het project, samen met historische gegevens, bevestigt de aanzienlijke vraag naar 1-slaapkamer appartementen op deze locatie. Door de samenwerking tussen Alysee en een ervaren verhuurpartner hoef je je geen zorgen te maken over de verhuur. Zo kan je investering zorgeloos groeien, en kan je van je rendement genieten.

1-slaapkamerappartement

Meer info?

Download de gratis brochure

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Alysee Leisure Properties